Prisliste på
insektsfangere:


Produkter

Alle produkter som benyttes av Aktiv Skadedyrkontroll er av høyeste kvalitet.Rotte og musebekjempelse.
Vi benytter solide åtestasjoner i stål utvendig, og i hard plast innvendig. Giften som benyttes festes inne i åtestasjonen slik at det ikke oppstår fare for søl, og slik at ingen gift er tilgjengelig for barn eller husdyr.Insektbekjempelse.
Vi benytter milde former for insektmidler som raskt brytes ned etter at problemet med insekter er løst.


Bilde av en KK-detektor.

Mot en del insekter benytter vi detektorer med feromoner slik at insektene trekkes til detektoren og fanges. Vi kan da finne ut hvor insektene er etablert og begrense bruken av kjemikalier, til de stedene der insektene faktisk oppholder seg.Tetting og sikring av dører og porter.
Hvis det er sprekker under porter og dører vil rotter og mus lett kunne ta seg inn. Vi har spesielle bustlister som kan monteres slik at sprekkene tettes. I tillegg til å sikre at rotter og mus ikke kommer inn, bidrar tettingen også til at kulde og støv ikke trenger inn.Sikre vinduer med fluenetting.
Montering av fluenetting foran vinduer og dører, som brukes til lufting, hindrer at flygende insekter tar seg inn i rommene.
Vi har bl.a. solide rullegardiner i ramme, som monteres på vinduskarmen og kan trekkes ned ved behov.
Bilde av vindu med rullegardin.Utstyr for å sikre mot fugl
Vi kan tilby alle tilgjengelige metoder for sikring av bygninger mot duer og spurv. Det benyttes utstyr av meget høy kvalitet og som etter montering vil sikre bygninger i mange år fremover.

De vanligste metodene er bruk av nett, pigger og fjærbelastet stålwire.Elektriske insektfangere.
I lokaler der det kommer inn flygende insekter, vil en elektrisk insektfanger tiltrekke seg insektene, fange dem og oppbevare dem. Apparatet er utstyrt med ultrafiolette rør som er spesielt attraktive for flygende insekter. Når de kommer inn i apparatet vil de enten festes på limplate, eller drepes i et spenningsgitter og samles i en skuff i bunnen. Apparatene krever vedlikehold og årlig bytting av lysstoffrør for å fungere optimalt. De kan leies eller kjøpes.
Last ned prisliste på insektfanger (Word-dokument)SKADEDYRINFO